Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Звернення голови Новоград-Волинської районної ради Артура Загривого

FB IMG 1646240078771
Сьомий день поспіль йде оборона нашої землі від російського окупанта. Українські міста та села зазнають ворожих обстрілів ракетами, бомбами, артилерією... Разом з тим, наші захисники дають гідну відсіч у відповідь.
На території Новоград-Волинського району наразі ситуація контрольована, працюють підрозділи тероборони та добровільні загони, які 24/7 стоять на сторожі безпеки мирних жителів району.
На жаль, на території області маємо втрати... Уночі від авіаудару постраждали приватні будинки та приміщення обласного Перинатального центру і лікарні №2 у місті Житомирі. Сьогодні вдень відбулась повітряна атака блок-посту у місті Коростень. Є травмовані та загиблі... Світла пам'ять безвинним жертвам, які загинули від рук окупанта...
Звертаюсь до жителів Новоград-Волинського району! Будьте виваженими та розсудливими, зберігайте спокій, читайте офіційні джерела та не ігноруйте сигнали тривоги! Пам'ятайте, паніка - це те, на що в першу чергу розраховує ворог.
Будьмо єдиними, піклуймося про своїх близьких, вірмо та підтримуймо Збройні Сили України.
Ми захищаємо нашу державу та майбутнє наших дітей. Нам немає куди відступати, ми на своїй Богом даній землі!
Перемога обов'язково буде за нами! Слава Україні!!! 
Ви тут:Головна Звернення голови Новоград-Волинської районної ради Артура Загривого