Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЯК БОРЕМОСЯ З МІТКАМИ РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ.ІНСТРУКЦІЯ

FB IMG 1646159042517
В Україні збільшилась кількість виявлених міток диверсантів, які залишають прямо на вулицях і будівлях як житлових будинків, так і підприємств. Мітки розміщують для орієнтування на місцевості та коригування вогню окупаційних військ російської федерації. 
Це можуть бути круги, квадрати, хрестики, намальовані на дорогах, стовпах, дахах будинків, у траві, на горизонтальних поверхнях, трубопроводах тощо.
 ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ?
1. негайно надавати інформацію про місця з мітками до правоохоронних органів, національної поліції, СБУ, ЗСУ. За можливості – передавати фото міток;
2. надавати інформацію через спеціальний бот кіберполіції для повідомлень про виявлені мітки - @ukraine_avanger_bot. Можна фотографувати точки і вони потраплять до єдиної бази на Google Maps. При цьому важливо – фото необхідно робити через бот та додавати геомітку;
3. надавати інформацію до офіційного чат-боту – @stop_russian_war_bot.  Бот отримує та передає інформацію на відповідні штаби реагування;
4. інформувати правоохоронні органи, національну поліцію, СБУ, ЗСУ про підозрілих осіб, які можуть бути причетних до нанесення міток.
Враховуємо, що нанесення фарби на мітки неефективне – мітку все одно видно при відповідному підсвічуванні.
МІТКИ ЗРИВАЄМО, ТРОЩИМО, ЗАСИПАЄМО ЗЕМЛЕЮ, ЗАМАЩУЄМО СМОЛОЮ.
Джерело: Укравтодор
Ви тут:Головна ЯК БОРЕМОСЯ З МІТКАМИ РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ.ІНСТРУКЦІЯ