Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Увага! На території Житомирщини змінено час комендантської години

FB IMG 1645965783788
Так, у м. Житомирі з 27 лютого відповідним рішенням введено комендантську годину з 18:00 до 6:00. В інших населених пунктах також діють обмеження.
У цей час категорично забороняється:
1) пересування вулицями населених пунктів. Це НЕБЕЗПЕЧНО;
2) виїзд з населених пунктів та в’їзд до них для цивільного населення.
Обов’язковою для всіх, без винятку, є зупинка транспортних засобів на вимогу поліцейських та надання особистих документів для перевірки.
Будь-яка непокора або невиконання законних вимог правоохоронців, поліцейських та військовослужбовців матиме відповідне АДЕКВАТНЕ ВОЄННОМУ СТАНУ РЕАГУВАННЯ.
Джерело: Поліція Житомирської області
Ви тут:Головна Увага! На території Житомирщини змінено час комендантської години