Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДО УВАГИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА ЦИВІЛЬНИХ МЕШКАНЦІВ!!!!

274259239 2084032678444186 725853696668984545 n

Особливо це стосується військових, які на сході та їх рідних. Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm попереджають:

В зоні бойових дій зараз активно діють російські комплекси РЕБ/РЕР та фахівці інформаційно-психологічних операцій, які не тільки проводять SMS-залистування для впливу на українських військових, але і використовують спеціалізовані засоби та програми з надсиланням повідомлень з підміною номера телефону.

Наприклад, якщо вам надсилається SMS-повідомлення, в якому програмно підставили номер телефону на який ви дзвонили чи писали (командира підрозділу, бойового побратима, члена вашої родини, мами, дружини, і т.д.), то ваш смартфон чи звичайний стільниковий телефон буде показувати, нібито повідомлення надійшло від знайомої вам людини. Зміст повідомлення може бути маніпулятивний або такий, щоб спровокувати вас на певні дії.

При спробі передзвонити на вказаний номер (тобто людині, номер якої показує ваша телефонна книга на це SMS), можуть лунати гудки "зайнято" або "поза зоною досяжності", це щоб ви не одразу могли перевірити інформацію від відправника і почали ще більше нервувати. Будьте обережні, враховуйте, що російські окупанти діють дуже підступно та прагнуть вас дезорієнтувати.

(приклад SMS: Мы на Счастье. Уже взяли вторую линию. Укропы бегут), а також SMS з номерів українських операторів (при спробі позвонити ідуть короткі гудки так, ніби зайнято, при спробі написати відповідь, показує що SMS доставлено та прочитано).

Джерело: Оперативне командування "Північ" / Operational Command “North” https://bit.ly/36zXv3v

Ви тут:Головна ДО УВАГИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА ЦИВІЛЬНИХ МЕШКАНЦІВ!!!!