Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Депутатка Новоград-Волинської районної ради, голова депутатської групи з гендерних питань у Новоград-Волинській районній раді Наталія Нагорна взяла участь у зустрічі з представницями депутатських груп з гендерних питань Житомирської області

273893064 236573698672498 7427530928294590298 n
273798780 236574612005740 5220491160872304289 n

10 лютого 2022 року за ініціативи голови ДГГП «Рівні можливості» Житомирської міської ради - Людмили Янушевич відбулася зустріч представниць 10-ти депутатських груп з гендерних питань Житомирської області.

Захід відбувся в рамках проєкту «Посилення політики рівних можливостей». Реалізаторами виступили ГО «Інститут Креативних Інновацій» та Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund у співпраці з Національним Демократичним Інститутом (НДІ).

Під час заходу обговорили важливі питання:

З якими викликами у своїй діяльності зустрічаються представниці та представники ДГГП?

Чому важливо мережуватися?

Які перспективи роботи Регіонального Партнерства ДГГП?

Результатом зустрічі стало   підписання представницями 10-ти депутатських груп Меморандуму Регіонального партнерства ДГГП Житомирської області. Саме цей документ, на думку депутаток, допоможе налагодити комплексну співпрацю в питаннях побудови суспільства рівних можливостей та сприятиме комплексному розвитку громад.

Меморандум підписали: ДГГП у Житомирській облраді, ДГГП у Житомирській районній раді, ДГГП у Житомирській міській раді, ДГГП у Бердичівській міській раді, ДГГП у Новоград-Волинській районній раді, ДГГП у Коростенській міській раді, ДГГП у Хорошівській селищній раді, ДГГП у Червоненській селищній раді, ДГГП у Високівській сільській раді, ДГГП у Волицькій сільській раді.

Джерело: Рівні можливості- депутатська група Житомирської області https://bit.ly/3rGj1LR

Ви тут:Головна Депутатка Новоград-Волинської районної ради, голова депутатської групи з гендерних питань у Новоград-Волинській районній раді Наталія Нагорна взяла участь у зустрічі з представницями депутатських груп з гендерних питань Житомирської області