Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Новоград-Волинські поліцейські припинили майже 70 випадків домашнього насильства з початку року

273444497 313043117539118 1963044493287629590 n

Правоохоронці закликають громадян, які страждають від домашнього насильства, не мовчати, а звертатися за допомогою. Лише цьогоріч поліцейські відреагували на сотню повідомлень про родинні дебоші.

- Нині на профілактичному обліку райвідділу перебуває 354 особи, які вчиняють домашнє насильство, з них – 27 жінок та 327 чоловіків, і з ними постійно проводиться відповідна превентивна робота, - розповідає начальник сектору протидії домашньому насильству Сергій Лібіченко.

Так, нещодавно до поліцейських звернулась 41-річна жителька Ярунської територіальної громади, повідомивши, що чоловік вчиняє відносно неї протиправні дії.

43-річний співмешканець заявниці добре знайомий правоохоронцям. Лише упродовж минулого року поліцейські склали відносно нього більше десятка адміністративних протоколів за різними статтями.

Кривдник ніде не працює, зловживає спиртними напоями, постійно ображає та принижує дружину, а інколи й  виганяє з будинку.

Цього разу поліцейські сектору протидії домашньому насильству знову задокументували правопорушення, вчинене агресором, та оформили адміністративний протокол за ст. 173-2 (Вчинення насильства в сім’ї)  КУпАП.

Днями суд, розглянувши вказані матеріали, ухвалив рішення про визнання чоловіка винним та визначив покарання у вигляді 15 діб адміністративного арешту. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Новоград-Волинський районний відділ поліції

https://bit.ly/3sfLfMK

Ви тут:Головна Новоград-Волинські поліцейські припинили майже 70 випадків домашнього насильства з початку року