Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку

unnamed 32

У ході підготовки до десятої сесії Новоград-Волинської районної ради, 03 лютого 2022 року відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку.

Першочергово розглянули хід виконання рекомендацій щодо створення штабу для підготовки до територіальної оборони, які були надані районній державній адміністрації 25 січня під час спільного зсідання постійних комісій районної ради з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів і з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування. Зокрема, було проінформовано про створення оперативного штабу з надання допомоги батальйону територіальної оборони Новоград-Волинського району, обговорено основні завдання та відповідні заходи штабу.

Також на засіданні постійної комісії заслухали інформацію про виконання районного бюджету Новоград-Волинського району за 2021 рік, обговорили питання щодо внесення змін до районного бюджету на 2022 рік та план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на поточний рік, тощо. Крім того, було розглянуто ряд листів, які надійшли на адресу районної ради у міжсесійний період.

 Нагадаємо, що пленарне засідання десятої сесії Новоград-Волинської районної ради відбудеться 09 лютого о 10:00 год. у великій залі Будинку рад (м.Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 16). 

Ви тут:Головна Відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку