Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Нова підбірка грантових можливостей для громад!

272900228 2479309598872881 3032224338693635828 n

- Громадська організація «Український екологічний клуб «Зелена Хвиля» оголошує початок всеукраїнського конкурсу пілотних громад у межах проєкту «Прозора та партисипативна система інвентаризації зелених зон в Україні: iTree4UA». За результатами конкурсного відбору територіальні громади, котрі переможуть, отримають субгрант (безповоротну фінансову допомогу) у розмірі 5.000 доларів США у гривневому еквіваленті за курсом НБУ на момент перерахування коштів. Кінцевий термін для подання заповнених анкет-заявок – 28 лютого 2022 року.

Більше інформації тут: https://bit.ly/3rnm23Q.

- У межах проєкту «EU4USociety», Міжнародний фонд «Відродження» у співпраці з Європейським Союзом оголошує конкурс «Краудфандинг для соціального підприємництва». Мета конкурсу – зміцнити наявні соціальні підприємства, популяризувати соціальне підприємництво та створити позитивну практику залучення соціальними підприємствами коштів спільноти. Пріоритет конкурсу – залучення коштів громади для підтримки створення нових або розширення наявних соціальних підприємств. Кінцевий термін подання аплікаційних форм – 15 лютого. Форма заявки тут: https://bit.ly/3Gr0Q0N.

Більше інформації тут: https://bit.ly/3IRrEZQ.

- ЄС надасть гранти до 200 000 гривень на підтримку культурних ініціатив, що залучають кошти громади. Грант покриє половину витрат на реалізацію проєкту. Другу половину потрібно зібрати впродовж шести місяців на «Спільнокошті» або іншій краудфандинговій платформі. Кінцевий термін подання заявок – 15 лютого 2022 року.

Наступні хвилі конкурсу плануються у квітні та серпні. Стежте за графіком на сайті: https://www.irf.ua/contest/konkurs-kultura-spilnota-2/.

Це один з конкурсів проєкту EU4USociety для посилення громадянського суспільства в Україні, що реалізується Міжнародним фондом «Відродження» і фінансується ЄС.

Дізнайтеся більше тут: https://bit.ly/3HpeKSv.

Джерело: ULEAD з Європою в Житомирській області https://bit.ly/3Gqv5VM

Ви тут:Головна Нова підбірка грантових можливостей для громад!