Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

27 січня - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

272443674 302939195205891 1377777823290394127 n

Голокост – одна із наймасштабніших трагедій в історії людства. І сьогодні, 27 січня, у річницю звільнення військами Першого Українського фронту в’язнів нацистського табору в Освенцімі, світове співтовариство вшановує пам’ять жертв мільйонів невинних людей, яких знищили лише за належність до єврейського народу.

Жертвами Голокосту на українських землях стали більше мільйона євреїв. Українці завжди пам’ятатимуть найстрашніший злочин нацизму, згадуючи Освенцим, Варшавське гетто, Бабин Яр та інші місця упокоєння жертв Голокосту.

У цей пам’ятний день висловлюю щирі співчуття рідним і близьким усіх загиблих від рук нацистів у роки Другої світової війни. Вічна їм пам’ять.

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 27 січня - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту