Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

54-й окремий розвідувальний батальйон ім. Михайла Тиші відзначив 30-ту річницю створення

FB IMG 1642760954358
19 січня - особлива та важлива дата для 54 -го окремого розвідувального батальйону імені Михайла Тиші. Саме цього дня, у свято Богоявлення Господнього, військова частина відзначає 30-ту річницю створення.
Тож, щоб привітати зі святом та подякувати нашим захисникам за віддану військову службу, до  31 Гарнізонного Будинку офіцерів завітали голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Туровський, голова Новоград-Волинської міської територіальної громади Микола Боровець, голова Ємільчинської селищної територіальної громади Сергій Волощук, військове командування.
У залі лунали слова подяки військовослужбовцям за нелегку службу, яку вони несуть, музичні вітання, а також побажання добра та злагоди в родинах, міцного здоров’я, добробуту та благополуччя, подальших успіхів у почесній і відповідальній справі зміцнення обороноздатності Батьківщини.
"Ваша військова частина має славну бойову історію, величезний досвід та гідно виконує завдання різної складності. Щиро дякую за ваш щоденний подвиг. Спокій наших домівок, близьких та рідних – у ваших надійних і сильних руках" - звернувся до командира розвідувального батальйону та особового складу голова районної ради Артур Загривий.
Під час заходу військовослужбовцям частини було вручено чергові військові звання, нагороди та відзнаки.
Пам’ять загиблих захисників вшанували хвилиною мовчання.
Ви тут:Головна 54-й окремий розвідувальний батальйон ім. Михайла Тиші відзначив 30-ту річницю створення