Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

1 січня – Новий 2022 рік

new

Дорогі жителі Новоград-Волинського району! Від щирого серця вітаю вас із Новим 2022 роком!

Рік, що минає, був сповнений випробувань, змін та знакових подій. Він дозволив усім нам ще більше усвідомити важливі речі: потрібно дбати про здоров’я, берегти відчуття захищеності та затишку, які дають нам дім і родина, а ще – цінувати щасливі миті життя, які ми маємо сьогодні. І обов’язково – будувати плани на майбутнє та вірити, що вони здійсняться.

Щиро бажаю, аби 2022-й рік став для кожного роком нових можливостей, здобутків та єдності.

Нехай у нашій країні запанують мир та добробут. Нехай у теплому родинному колі пройдуть новорічно-різдвяні свята, звідусіль лунають колядки та радісний сміх, а новий 2022-й рік принесе з собою міцне здоров’я, щастя та злагоду в кожну домівку.

Веселих вам свят та щасливого Нового року!

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 1 січня – Новий 2022 рік