Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відбулась остання у 2021 році сесія Новоград-Волинської районної ради

269610438 264292135691175 2545181234495058767 n

22 грудня голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий провів останню у 2021 році сесію районної ради, участь у якій взяли 32 із 42 депутатів. На порядок денний було винесено 14 основних питань та три звернення, які попередньо розглянули під час засідань постійних комісій.

Перед початком пленарного засідання 9-ї сесії голова районної ради Артур Загривий, голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко та депутат Житомирської обласної ради Віктор Мельник вручили нагороди.

Відтак, найвищою Відзнакою району «За заслуги перед Новоград-Волинським районом» нагороджено:

- Коржук Тетяну Валентинівну – завідувачку Чижівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Чижівської сільської ради» Новоград-Волинського району;

- Павлюка Івана Володимировича – лісничого Новоград-Волинського лісництва ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ»;

- Гордійчука Василя Васильовича – голову Новоград-Волинської районної федерації футболу.

Крім того, були вручені Грамоти Житомирської обласної ради, Подяки голови Житомирської обласної ради, Подяки Житомирської ОДА та Почесні грамоти Новоград-Волинської районної ради з нагоди Міжнародного дня волонтерів (5 грудня) та Дня місцевого самоврядування (7 грудня). Детальніше: https://bit.ly/33IHGWC.

Також голова районної ради ознайомив присутніх із заявою про створення міжфракційної депутатської групи з гендерних питань «Рівні можливості». Відповідний документ підписали 7 депутаток/тів від 6 політичних сил. Головою депутатської групи обрано Наталію Нагорну, секретарем – Ольгу Широкопояс. Детальніше: https://bit.ly/3ElcrgT.

Далі депутати приступили до розгляду питань порядку денного сесії.

Голова районної ради Артур Загривий прозвітував про роботу за період з грудня 2020 року по грудень 2021 року. Детальніше: https://bit.ly/3EpPf1b.

Місцеві обранці ухвалили головний фінансовий документ району на наступний рік та план роботи районної ради на І півріччя 2022 року, приняли рішення про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради, про умови оплати праці голови районної ради, внесли змін до Статуту КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об'єднання» та затвердили районну програму розвитку і фінансової підтримки КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» на 2022 рік.

Крім того, на сесії було заслухано інформацію голови РДА В’ячеслава Авраменка про проведену роботу районної державної адміністрації за 11 місяців 2021 року та затверджено розпорядження голови райдержадміністрації.

Депутати взяли до уваги інформацію про хід виконання районної програми перезатарення та утилізації невизначених, заборонених до вжитку отрутохімікатів на територіях Новоград-Волинського району на 2018-2022 роки. Разом з тим, рекомендували міським, селищним та сільським радам розробити і затвердити на сесіях рад відповідні місцеві програми та розглянути питання консервації, перезатарення та утилізації невизначених, заборонених до вжитку отрутохімікатів, які знаходяться на територіях територіальних громад.

Під час пленарного засідання затвердили Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги, а також створили робочу групу з питань перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області у Звягельський район, якій доручено провести з даного питання громадські слухання.

Наприкінці сесії було схвалено тексти звернень депутатів районної ради щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування, щодо фінансування сфери охорони здоров’я в повному обсязі у 2022 році та щодо негайного вжиття заходів з проведення розслідування і притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до злочинного виведення коштів Приватбанку.

Підбиваючи підсумки роботи сесії Артур Загривий подякував депутатам за спільну та злагоджену командну роботу. «Працюємо далі в інтересах мешканців територіальних громад Новоград-Волинського району», - наголосив голова районної ради.

Онлайн-трансляції засідання сесії: https://fb.watch/a4eV3OhCwB/ (перша частина), https://fb.watch/a4eWBtXP8K/ (друга частина).

Результати поіменного голосування розміщені на офіційному сайті районної ради у рубриці «Документи – Результати поіменного голосування» за посиланням: https://bit.ly/30S7dvu.

Усі прийняті рішення, після їх підписання, будуть оприлюднені у рубриці «Документи – Рішення»: https://bit.ly/3HnI7V9.

Ви тут:Головна Відбулась остання у 2021 році сесія Новоград-Волинської районної ради