Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Створено міжфракційну депутатську групу з гендерних питань «Рівні можливості»

267956051 219233570388453 3353751766799898582 n

22 грудня на пленарному засіданні Новоград-Волинської районної ради було створено міжфракційну депутатську групу з гендерних питань «Рівні можливості». Відповідний документ про створення підписали 7 депутаток/тів від 6 політичних сил. Також депутатським складом було затверджено положення про діяльність роботи депутатської групи.

Нова депутатська група планує працювати над забезпеченням рівних прав та можливостей на території Новоград-Волинського району та протидіяти домашньому насильству.

Головою депутатської групи обрано Наталію Нагорну – (ВО "Батьківщина"), секретарем - Широкопояс Ольгу Ігорівну (політична партія «Пропозиція»).

Відповідно до положення, група має на меті здійснювати моніторинг процесів, пов'язаних з розвитком та реалізацією політики рівних можливостей в усіх сферах суспільного життя Новоград-Волинського району; здійснювати аналіз і оцінку впливу на жінок і чоловіків нормативно-правових актів, програм, проєктів, прийнятих радою, там де є необхідність, ініціює їх перегляд задля утвердження політики рівних прав і можливостей; сприяти підвищенню обізнаності депутатів районної ради щодо гендерної політики й можливостей її імплементування; ініціювати діалог між представниками громадськості й політичними партіями, щодо забезпечення рівного доступу до процесу прийняття рішень і рівної представленості жінок і чоловіків в політичних структурах; ініціювати діалог між представниками громадськості, політичними партіями й ЗМІ щодо забезпечення рівної представленості жінок і чоловіків в публічних матеріалах ЗМІ; сприяти інформуванню громадян Новоград -Волинського району про політику рівних прав і можливостей.

Джерело: Рівні можливості- депутатська група Житомирської області https://bit.ly/3svA7wW

Ви тут:Головна Створено міжфракційну депутатську групу з гендерних питань «Рівні можливості»