Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Для депутатів Новоград-Волинської районної ради провели навчання з основ антикорупційного законодавства та законодавчих аспектів подання е-декларацій

266420594 1430376150697314 7980722020971413661 n
266244048 1117106872360498 6717388128864948506 n

13 та 15 грудня депутати Новоград-Волинської районної ради VIII скликання взяли участь у навчанні з антикорупційного законодавства та подання щорічних е-декларацій за 2021 рік відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Навчання провели керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук та радник з питань юридичного забезпечення виконавчого апарату районної ради Владислава Нестеренко, які у форматі відкритого діалогу за допомогою мультимедійної презентації ознайомили депутатів з основами антикорупційного законодавства та усіма законодавчими аспектами подання е-декларацій.

Зокрема, увагу присутніх звернули на нормативно-правовове забезпечення декларування, правила заповнення декларації та відповідальності за порушення вимог фінансового контролю, а також наголосили на типових помилках, які допускають суб’єкти декларування, та надали рекомендації щодо їх недопущення.

По завершенню навчання на усі запитання були надані вичерпні відповіді.

Нагадуємо, що особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції відповідну декларацію за минулий рік.

Із детальним роз’ясненням щодо заповнення кожного пункту декларації можна ознайомитись на сайті НАЗК за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/.

Ви тут:Головна Для депутатів Новоград-Волинської районної ради провели навчання з основ антикорупційного законодавства та законодавчих аспектів подання е-декларацій