Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У Новоград-Волинській районній раді триває підготовка до бюджетної сесії

266736397 432224715071077 5288122730492040076 n
264976410 297538989047915 5107621383790761188 n

У рамках підготовки до чергової, бюджетної сесії Новоград-Волинської районної ради VIII скликання, 13 грудня працювали постійні комісії з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів (голова комісії – Віктор Кравець)  і  з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування (голова комісії – Леонід Левчишин).

Участь у роботі комісій взяли голова районної ради Артур Загривий, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук, голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко та його заступник Юрій Оханський.

Відтак, депутати заслухали основні аспекти звіту голови районної ради про роботу за період з грудня 2020 року по грудень 2021 року, який Артур Загривий детально представить на пленарному засіданні сесії.

Т.в.о. начальника, головний спеціаліст відділу фінансів районної державної адміністрації Інна Хухра проінформувала про  проєкт районного бюджету на 2022 рік.

Крім того, серед питань, які розглянули на спільному засіданні постійних комісій: про план роботи районної ради на І півріччя 2022 року; про залишки  та утилізацію  невпізнаних та заборонених до вжитку отрутохімікатів на території Новоград-Волинського району; про внесення змін до рішення Новоград-Волинської районної ради від 29.04.2020 року «Про затвердження списку присяжних»; про дострокове припинення повноважень депутата Новоград-Волинської районної ради.

Загалом засідання пройшло в конструктивному руслі, з обговореннями, внесеннями пропозицій та доповненнями.

У середу, 15 грудня, над питаннями чергової сесії районної ради працюватимуть депутати на спільному засіданні постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку (голова комісії – Юрій Гнітецький) і з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення (голова комісії – Наталія Нагорна).

Саме ж пленарне засідання сесії відбудеться 22 грудня о 10:00 год. у великій залі Будинку рад (м.Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 16). Із розпорядженням «Про скликання дев’ятої сесії районної ради восьмого скликання» можна ознайомитися на офіційному сайті у рубриці «Документи-Розпорядження голови»: https://bit.ly/3oRRFBj

Ви тут:Головна У Новоград-Волинській районній раді триває підготовка до бюджетної сесії