Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Новоград-Волинські правоохоронці перевірили торгівельні заклади щодо дотримання карантинних обмежень

265575028 2162080650607976 7301530611307520034 n

9 грудня поліцейські Новоград-Волинського районного відділу спільно із працівниками Держпродспоживслужби перевірили роботу місцевих торгівельних закладів в умовах «червоної» зони та наявність сертифікатів про вакцинацію у продавців та відвідувачів. Під час проведення рейдів порушень не зафіксовано.

Поліцейські нагадали громадянам про дотримання соціальної дистанції та використання засобів індивідуального захисту.

У всіх працівників та відвідувачів закладів, які перевіряли спільні рейдові групи, були наявні сертифікати про вакцинацію.

Упродовж «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 правоохоронці здійснили близько 320 перевірок суб’єктів господарювання. Працівники сектору реагування патрульної поліції перевірили близько 250 перевізників.

Загалом же з початку року поліцейські склали 1130 адміністративних матеріалів за порушення правил карантинних обмежень.

Водночас правоохоронці нагадують, що використання завідомо підробленого документа карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років (ст. 358 ККУ).

Джерело: Новоград-Волинський районний відділ поліції https://bit.ly/3DLy4qu

Ви тут:Головна Новоград-Волинські правоохоронці перевірили торгівельні заклади щодо дотримання карантинних обмежень