Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

e382074d20fe4742d3475d352a9220ca

Одну з найбільших трагедій – аварію на Чорнобильській АЕС – знає і пам’ятає весь світ. 14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС – людей, які ціною свого життя та здоров’я здолали страшну трагедію ХХ століття.

Серед ліквідаторів наслідків катастрофи було чимало мешканців Новоград-Волинського району, які не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської аварії.

Низький уклін вам за вашу мужність та подвиг. Нехай Господь пошле вам міцне здоров’я, благополуччя і достаток в родинах. Мирного неба над головою та довгих і щасливих років життя.

Cвітла та вічна пам’ять загиблим героям-ліквідаторам і тим, хто відійшов у Вічність опісля!

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події, передана з покоління в покоління,  вчить нас цінувати мир та спокій на нашій землі.

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС