Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Голова районої ради Артур Загривий привітав працівників органів місцевого самоврядування територіальних громад району

263889772 212673727695118 2034982145151806707 n

7 грудня в нашій державі відзначається свято народовладдя – День місцевого самоврядування. Цей день є святом кожної територіальної громади, кожного села, селища, міста, кожного громадянина, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

Щоб привітати працівників органів місцевого самоврядування з цієї нагоди, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий разом із керуючим справами виконавчого апарату районної ради Русланом Лавренчуком завітали у кожну із 12-ти територіальних громад району.

«Сьогодні депутати усіх рівнів, старости, сільські, селищні та міські голови територіальних громад Новоград-Волинського району знаходяться на передовій утвердження основ народовладдя. Бо саме важелі місцевого самоврядування дозволяють людям відчувати себе повноправними господарями на своїй території. Нехай же цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у мирному майбутньому нашої держави, порозуміння та єдності задля подальшого розвитку місцевого самоврядування. Міцного вам здоров’я, нових звершень у вашій відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, Новоград-Волинському району і нашій Україні» – зазначив Артур Загривий.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток Новоград-Волинського району, активну життєву і громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування керівництво району нагородило Почесними грамотами та оголосило Подяки районної ради працівникам Піщівської, Довбиської, Брониківської, Баранівської, Дубрівської, Чижівської, Ярунської, Ємільчинської, Барашівської, Стриївської, Городницької та Новоград-Волинської територіальних громад.

Ви тут:Головна Голова районої ради Артур Загривий привітав працівників органів місцевого самоврядування територіальних громад району