Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Який розмір доходу громадян дає право на безоплатну вторинну правову допомогу?

263294494 1228606000958891 2891234417653680351 n

Із 1 грудня 2021 року в Україні підвищено прожитковий мінімум. Тепер він для працездатних громадян становить 2481 гривню, для непрацездатних – 1934 гривні.

У зв'язку з цим Координаційний центр з надання правової допомоги повідомляє, яка сума середньомісячного доходу дозволяє громадянам мати право на безоплатну вторинну правову допомогу, що полягає в захисті, складанні документів процесуального характеру, здійсненні представництва інтересів осіб в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами.

Працездатна особа

Ви маєте право на безоплатну вторинну правову допомогу, якщо ваш середньомісячний дохід не перевищує 4962 грн.

Непрацездатна особа

Ви маєте право на безоплатну вторинну правову допомогу, якщо ваш середньомісячний дохід не перевищує 3868 грн.

Увага! Право на безоплатну вторинну правову допомогу мають і інші категорії громадян – детальніше про це можна почитати в статті 14 Закону України "Про безоплатну правову допомогу" за посиланням https://bit.ly/3dSxQBa.

Джерело: Координаційний центр з надання правової допомоги https://bit.ly/3xLfT2G

Ви тут:Головна Який розмір доходу громадян дає право на безоплатну вторинну правову допомогу?