Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Ознайомлення з функціонуванням відділення відновного лікування

262944315 656413469073832 767740787758459536 n
262885058 656413542407158 2339190375025125668 n

На базі КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» функціонує відділення відновного лікування, яке надає широкий спектр процедур в області апаратної фізіотерапії, бальнеотерапії, лікувальної фізичної культури, теплотерапії, масажу.

Даний заклад забезпечує надання вторинної (спеціалізованої) консультативної медичної допомоги з відновного (реабілітаційного) лікування населення. Забезпечує лікування хворих різних вікових груп з наслідками травм, ортопедичних, неврологічних, дитячих захворювань, захворювань органів кровообігу, дихання, травлення, сечостатевої системи та інших захворювань, які потребують комплексу відновних заходів з метою якнайшвидшого повного чи часткового відновлення працездатності пацієнтів, попередження їхньої інвалідності та повернення до активного способу життя.

Своєчасне та якісне проведення відновного лікування хворих досягається використанням комплексу сучасних методів, диференційованим підходом до вибору методів та засобів відновного лікування різних категорій пацієнтів із забезпеченням принципів безперервності, наступності, послідовності та етапності, індивідуального підходу в організації та здійсненні програм відновного лікування.

Направлення лікаря є не обов’язковим, кожен охочий не залежно від місця проживання має можливість оздоровитися. Тут вам нададуть кваліфіковану консультацію лікарі-фізіотерапевти. При собі необхідно мати: флюрографію, жінкам огляд гінеколога, особам що перехворіли на коронавірусну інфекцію - форму первинної облікової документації № 028/о “Консультаційний висновок спеціаліста” або сертифікат про вакцинацію.

Перелік послуг, який надається у відділенні відновного лікування.

Лікувальні ванни: хвойна, хвойно-морська, хвойно-перлинна, морська, бішофітна, бішофітно-перлинна, ванна для нижніх кінцівок, підводний душ-масаж.

Масажні процедури різних ділянок, проводяться доросли, дітям шкільного, ясельного та грудного віку від 2-х місяців, що використовуються з лікувальною та профілактичною метою.

Лікувальна фізична культура, оздоровча гімнастика проводиться дорослим та дітям від 2-х місяців. Застосовується при різних захворюваннях за індивідуальною та груповою методикою з використання тринажерів, механотерапії та профілактора Євмінова.

Фізіотерапевтичні процедури: гальванізація, медикаментозний електрофорез, електростимуляція м’язів, дециментрохвильова терапія, електросон, дарсонвалізація, франклінізація, УВЧ-терапія, магнітотерапія, аерозольтерапія, УФ-опромінення, ультрафонофорез, інгаляція ультрозвукова, небулайзеротерапія, парафінові та озокеритні аплікації, лазеротерапія й ударно-хвильова терапія.

До речі, нещодавно відновлено роботу сучасного високочастотного апарату ударно-хвильової терапії (УХТ), який усуває біль, прискорює заживлення та відновлює рухомість. Використовується при: п’яткова шпора, ліктьовий епікондиліт, ахілоденія, остеоартроз, кальцифікуючий тендиніт, тригерні точки тощо.

Тарифи на платні медичні послуги відділення відновного лікування КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» розміщено на сайті міської ради та на сайті КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» https://novtmo.nethouse.ua/ в розділі платні послуги.

Довідкова інформація відділення відновного лікування: м. Новоград-Волинський, вул. Житомирська, 87. Тел.: 3-80-51.

Заклад працює понеділок-п’ятниця з 8.00-18.00, вихідні: субота, неділя та святкові дні.

Жанна Миколаївна Команіцька, завідувачка відділення відновного лікування КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО»

Ви тут:Головна Ознайомлення з функціонуванням відділення відновного лікування