Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

5 грудня – Міжнародний день волонтерів

b63fae108ae61462fb305c04858fe7b8 XL

Щороку, 5 грудня, волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об`єднаних Націй в 1985 році. З цієї нагоди щиро вітаю усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить країну сильнішою.

Волонтерство – не робота. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. Вони допомагають у найтяжчі моменти життя: дають надію мамі, яка бореться з важкою хворобою своєї дитини; дарують турботу самотнім літнім людям; стають донорами крові; опікуються проблемами довкілля та є надійним тилом для військових, які боронять територіальну цілісність України на її східних рубежах.

Дякую всім жителям Новоград-Волинського району, які присвячують свій талант, час, енергію добрим справам, виявляють щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди.

Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею!

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 5 грудня – Міжнародний день волонтерів