Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

1 грудня – День створення 12-го окремого полку підтримки

15675845 1205352489541414 1866752911073569781 o

Щиро вітаю особовий склад 12-го окремого полку підтримки на чолі із командиром Загурським Анатолієм Станіславовичем з нагоди Дня створення військової частини.

За свою історію військове формування пройшло славетний бойовий, історичний та професійний шлях до свого становлення. На теперішній час військовослужбовці 12-го окремого полку підтримки гідно примножують кращі традиції 1591-го окремого інженерно-дорожньо-мостобудівельного батальйону, 144-го окремого батальйону радіаційного, хімічного, біологічного захисту, 12-го інженерного полку та 12-го окремого полку оперативного забезпечення.

Висловлюю слова подяки вам, шановні наші захисники, герої за вашу відданість своїй справі, розуміння і стійкість, високі результати виконання бойових та повсякденних завдань по захисту суверенітету і територіальної цілісності нашої Батьківщини. У складних умовах сьогодення ви напруженою службою та плідною працею демонструєте приклад вірності Військовій присязі та своєму народові.

Переконаний, що мужність, патріотизм та міцність духу особового складу полку перебувають на найвищому рівні, і з такою обороною нам не страшний жодний ворог. Дивлячись на вас, ми впевнені, що Україна є і буде міцною державою.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку, витримки, подальших професійних і звитяжних здобутків, яких потребує від вас справа захисту нашої держави!

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 1 грудня – День створення 12-го окремого полку підтримки