Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У Новоград-Волинському районному управлінні ГУ ДСНС у Житомирській області працює «телефон довіри»

258774103 259717586201690 4940940654976441223 n

У Новоград-Волинському районному управлінні Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області працює «телефон довіри»: (04141) 3-53-37, по якому ви можете звернутись з актуальних питань діяльності підрозділу або виявлення фактів проявів корупції працівниками ДСНС. Окрім того, ви маєте можливість звернутися з вищезазначених питань до сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Житомирській області за міським контактним номером – (0412) 48-03-47 та електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прийом громадян з особистих питань керівництвом Новоград-Волинського районного управління здійснюється щоденно з 9.00 до 18.00, крім вихідних та святкових днів за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Соборності, 22. Цілодобово з даних питань можна звернутись за телефоном «101». Усі заяви та повідомлення, що знаходяться в компетенції органів ДСНС, будуть розглянуті у визначені законодавством терміни».

Олег Рафальський, начальник Новоград-Волинського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області, полковник служби цивільного захисту

Ви тут:Головна У Новоград-Волинському районному управлінні ГУ ДСНС у Житомирській області працює «телефон довіри»