Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

6 листопада розпочався сезон полювання на хутрових звірів

255129242 2138148496334525 5890131569736594409 n

Тож правоохоронці Новоград-Волинського районного відділу поліції перевіряють мисливців та вживають заходів щодо попередження порушень правил поводження зі зброєю.

Так, з початку відкриття полювання представники спільних рейдових груп, у складі яких поліцейські, єгері та працівники державної екологічної інспекції, притягнули до адміністративної відповідальності 10 осіб.

Правоохоронці спільно з працівниками екологічної інспекції склали 6 адміністративних матеріалів за ст. 192 (Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік) та 4 - за ст. 85 (Порушення правил полювання) КУпАП.

Окрім того, поліцейські проводять з мисливцями профілактичні бесіди, роз’яснюючи визначені правила безпеки.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 248 Кримінального кодексу України незаконне полювання на тварин або на заборонених територіях карається штрафом від 1 тисячі до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 160 до 240 годин, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Джерело: https://bit.ly/3oM98tD

Ви тут:Головна 6 листопада розпочався сезон полювання на хутрових звірів