Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НСЗУ ІНФОРМУЄ: Як отримати препарати інсуліну за електронним рецептом, що змінилося з 1 жовтня 2021 року?

257573075 647226849992494 2885738436877691734 n

1 КРОК Зверніться до лікаря-ендокринолога з електронним направленням від сімейного лікаря (з 01.10.2021р). Немає територіальної прив’язки хворого до місця проживання, тобто лікаря-ендокринолога пацієнт може відвідати в будь-якому медичному закладі України, який уклав угоду з НСЗУ.

2 КРОК Записатися на прийом до лікаря-ендокринолога (в талоні повинно бути вказана дата і час прийому, бо складання індивідуального плану лікування, реєстрація хворого в електронній системі й виписка рецепту займає 60 хвилин часу.

3 КРОК Отримайте за електронним рецептом інсулін в будь-якій аптеці, яка склала договір з НСЗУ. У таких аптеках є наліпки на дверях з відміткою інсуліни +.

Рецепт не прив’язаний до певного населеного пункту чи певної аптеки.

Гаряча лінія НСЗУ тел.: 1677.

Галина Григорівна Комендат, лікар-ендокринолог поліклініки КДД КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО»

Ви тут:Головна НСЗУ ІНФОРМУЄ: Як отримати препарати інсуліну за електронним рецептом, що змінилося з 1 жовтня 2021 року?