Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

День Гідності та Свободи: вільні творити майбутнє

259868636 1221759098310248 2452979354803354281 n

Вже восьмий рік поспіль для українського народу 21 листопада стало національним святом, адже саме в цей день, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го.

У День Гідності та Свободи у Новоград-Волинському районі вшанували пам’ять загиблих на Майдані, віддали шану Небесній сотні та полеглим воїнам в зоні АТО/ООС голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук, депутат районної ради Микола Іванюк, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Лілія Бобровська.

До підніжжя Арки пам’яті Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО присутні поклали живі квіти та хвилиною мовчання згадали тих, хто ціною власного життя захищав мир та спокій рідної землі, хто понад усе волів та відстоював гідність та свободу для держави, хто проявив мужність та незламність духу. Тепер вони наші Герої.

Відзначення в Україні Дня Гідності та Свободи відбувається під гаслом «ВІЛЬНІ ТВОРИТИ МАЙБУТНЄ». Таке гасло символізує зв’язок чотирьох знаменних віх національної історії – Української революції 1917–1921 років, Помаранчевої Революції 2004 року, Революції Гідності 2013–2014 років та нинішнього героїчного захисту громадянами України незалежності та територіальної цілісності своєї держави, геополітичного вибору українського народу.

Слава Україні! Слава її Героям!

Ви тут:Головна День Гідності та Свободи: вільні творити майбутнє