Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відбулась міжвідомча нарада щодо захисту прав дітей на території Новоград-Волинського району

IMG 20211118 181243 729
IMG 20211118 181445 309

Голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий 18 листопада взяв участь у міжвідомчій нараді щодо захисту прав дітей на території району, яку провів заступник голови районної державної адміністрації Юрій Оханський. 

 Під час наради було проінформовано про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, розглянуто заходи щодо попередження дитячої смертності, а також зосереджено увагу на організації заходів з попередження дитячої бездоглядності та безпритульності. 
 До обговорення зазначених питань долучились начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Василь Ткачук, начальник сектору ювенальної превенції відділу превенції Новоград-Волинського районного відділу поліції ГУНП в Житомирській області Руслан Швайківський, медичний директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чижівської сільської ради Христина Куценко, директор центру соціальних служб Чижівської сільської ради Ольга Маюн, головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації Ганна Костюченко, начальники служб у справах дітей міських, селищних, сільських рад району. 
 Зокрема, було наголошено на важливості посилення спільних заходів органів державної влади та місцевого самоврядування, закладів і установ соціального спрямування в плані забезпечення належного соціального захисту дітей. А також проведення в осінньо-зимовий період профілактичних рейдів для перевірки умов проживання дітей (безпечність пічного опалення та протипожежної безпеки, забезпечення паливом та продуктами харчування тощо).
Ви тут:Головна Відбулась міжвідомча нарада щодо захисту прав дітей на території Новоград-Волинського району