Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітали працівників соціальної сфери із професійним святом

253499099 4728006573952726 852444380888565998 n
251334976 317131136489469 513993414270308302 n

Напередодні Дня працівників соціальної сфери, 5 листопада, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий разом із головою районної державної адміністрації В’ячеславом Авраменко та його першим заступником Іваном Туровським завітав до управління соціального захисту населення райдержадміністрації, щоб привітати з прийдешнім професійним святом.

Очільник районної ради адресував начальнику управління Василю Ткачуку та кожному із присутніх працівників колективу теплі слова і щирі побажання: «Соціальний захист – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян. Саме ви – працівники соціальної сфери, першими зіштовхуєтеся не тільки з радістю вирішення проблем літніх людей, людей з інвалідністю, безробітних, багатодітних сімей, а й з болем, проблемами, часто – з горем. Саме ви відчуваєте життєвий пульс суспільства. І люди вірять вам, ідуть до вас з впевненістю у тому, що знайдуть і співчуття, і підтримку, і вирішення своїх проблем. Переконаний, що вам вистачить наснаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту жителів району. Зичу вам міцного здоров’я, злагоди, родинного затишку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення».

Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, відзначили почесними грамотами, грамотами і подяками Житомирської обласної ради, Житомирської обласної державної адміністрації та департаменту соціального захисту населення ОДА, Новоград-Волинської районної ради та райдержадміністрації за сумлінну і віддану працю, високий професіоналізм, особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики та з нагоди  професійного свята – Дня працівників соціальної сфери.

Ви тут:Головна Привітали працівників соціальної сфери із професійним святом