Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи

unnamed 22

Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробили події на Майдані у 2004 році та Революція Гідності у листопаді 2013 року-лютому 2014 року. Тоді українці, в тому числі і жителі Новоград-Волинського району, стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю на її східних рубежах. Мирного неба над українською землею, добробуту та злагоди у ваших домівках.

Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО/ООС, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя. Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

Будьмо гідними нащадками борців за волю України та докладаймо всіх зусиль для розбудови сильного демократичного суспільства, в якому найвищою цінністю буде гідність і свобода.

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи