Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

9 листопада – День української писемності та мови

21

Шановні жителі Новоград-Волинського району! Від щирого серця вітаю вас з Днем української писемності та мови!

Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але я впевнений, що без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. «Мова – це душа народу, а народ без мови – не народ», – говорив Володимир Сосюра.

Українська мова – одна із наймелодійніших мов світу. Для кожного з нас – це частина серця і душі, нею розмовляли наші предки, а кожному з нас у дитинстві мати співала колискові. Це частина нашого генетичного коду, гордість та скарб нації.

Бережіть її, шануйте, плекайте та вивчайте, адже мова – це коріння будь-якого народу. Без неї неможливо побудувати квітучу, успішну та сучасну Батьківщину.

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 9 листопада – День української писемності та мови