Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

3 листопада - День інженерних військ. День ракетних військ і артилерії

артил

Шановні військовослужбовці, ветерани, працівники ракетних військ і артилерії та інженерних військ! Ви, спадкоємці славних бойових традицій, є прикладом мужності, героїзму, вірності присязі, самовідданості і рішучості в справі захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Щиро дякую інженерам, які зводять надійні оборонні споруди для нашої армії і знешкоджують ворожі снаряди, та артилеристам, які завжди готові вгамувати ворожий запал.

Схиляю голову перед пам’яттю Героїв – воїнів інженерних військ, артилеристів і ракетників, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм пам’ять!

Щиро вітаю всіх причетних до сьогоднішнього професійного свята. Бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, сімейного добробуту, злагоди та професійних успіхів!

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 3 листопада - День інженерних військ. День ракетних військ і артилерії