Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вшанували пам’ять загиблих, які полягли за визволення України від нацистських загарбників

249649163 1072420586909425 8417789868874936143 n

77 років минуло з того часу, як над Україною замайорів прапор визволення. Офіційною датою, коли в результаті Карпато-Ужгородської операції з нашої землі були вибиті останні гітлерівські сили, вважається 28 жовтня 1944 року. Саме у цей день прийшов мир, за який заплачено ціною життя мільйонів українців. Все далі відходять ті грізні роки, але не згасає пам’ять про тих, хто віддав заради перемоги власне життя.

28 жовтня, у День визволення України від нацистських загарбників, у Новоград-Волинському районі вшанувати пам’ять всіх визволителів та безсмертний подвиг українського народу у Другій світовій війні. Схилити голови перед пам’яттю наших воїнів-захисників до Меморіалу Пам’яті, що знаходиться на території Брониківської територіальної громади, прийшли керуючий справами виконавчого апарату Новоград-Волинської районної ради Руслан Лавренчук, голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Брониківської сільської ради Надія Залевська і головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Лілія Бобровська.

Після хвилини мовчання присутні низько вклонилися пам’яті героїв та поклали живі квіти до Меморіалу.

Ви тут:Головна Вшанували пам’ять загиблих, які полягли за визволення України від нацистських загарбників