Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

22 жовтня – День створення 181-го окремого батальйону матеріального забезпечення

129748047 2818782298449469 4009130535349203920 n

Щиро вітаю командування та особовий склад 181-го окремого батальйону матеріального забезпечення з нагоди Дня створення.

Матеріальне забезпечення армії – одна із складових успішного її функціонування. Історія військової частини розпочалася у 2015 році, коли під керівництвом Віктора Синиці почав формуватися батальйон матеріального забезпечення з числа жителів міста Новограда-Волинського і району та збірного офіцерського складу.

За шість років свого існування військовослужбовці батальйону в реальній бойовій обстановці гідно продовжують традиції попередніх поколінь захисників України, і відіграють одну з ключових ролей в зоні АТО/ООС на сході країни.

Щиро дякую офіцерам, сержантам, солдатам, усім бійцям батальйону, які сьогодні в єдиному строю бойового братерства демонструють високий патріотизм, мужність та відданість військовому обов’язку.

Висловлюю подяку родинам наших захисників – за мужність, терпіння, підтримку та вміння чекати в ці нелегкі часи…

Бажаю  усім вам мирного неба, добра, злагоди, родинного благополуччя, успіхів та нових здобутків у виконанні почесних завдань!

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 22 жовтня – День створення 181-го окремого батальйону матеріального забезпечення