Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

З 1 жовтня 2021 року квитки «Укрзалізниці» можна придбати у Viber i Telegram

20210112110725-6502

«Укрзалізниця» запустила чат-боти у Viber та Telegram з можливістю купити або повернути квитки на всі поїзди далекого сполучення, дізнатися розклад руху й отримати додаткову інформацію. Про це вказано у повідомленні «Укрзалізниці».

Так, з 1 жовтня пасажирам стали доступні квитки на всі поїзди далекого прямування, в тому числі на швидкісних і регіональних маршрутах, через чат-боти в Viber і Telegram.

У чат-боті є функції:

  • продажу та повернення квитків;
  • замовлення харчування;
  • розкладу руху;
  • інформування про прибуття, запізнення поїзда, номер колії;
  • онлайн-табло.

Для того, щоб скористатися чат-ботом перейдіть за посиланням:
Telegram @Ukrzaliznytsia_Tickets_Bot;
Viber https://vb.me/ukr_railway.

У пресслужбі «Укрзалізниці» водночас зазначають, що на потяги до Австрії, Угорщини, Словаччини та Молдови проїзні документи доступні тільки у залізничних касах.

До Польщі квитки можна придбати і на сайті https://booking.uz.gov.ua/.

Ви тут:Головна З 1 жовтня 2021 року квитки «Укрзалізниці» можна придбати у Viber i Telegram