Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Благодійну акцію «Монетки дітям» продовжено до 15 жовтня 2021 року

243941609 2969483166599169 3437054822262467642 n

До 15 жовтня продовжено благодійну акцію «Монетки дітям», яка ініційована Національним банком України та благодійним фондом Таблеточки для допомоги онкохворим дітям.

««Це просто магія!» – раз у раз повторювали ми, коли чергова школа чи організація приєднувалися до благодійної акції «Монетки дітям». Кожен клас, кожен колектив разом перетворювали зібрані монетки на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком. Упродовж вересня, відведеного на збір монет, понад 4000 навчальних закладів, трудових колективів та організацій доєдналися до ініціативи. Рушійною силою акції, як ми й сподівалися, стали школярі та студенти. Наприкінці місяця активність навчальних закладів тільки підвищилася, тому було вирішено продовжити акцію до 15 жовтня!» - повідомляють на Facebook-сторінці Національного банку України.

Усі, хто не встиг здати монети, може це зробити в окремих відділеннях ПУМБ та Райффайзен Банку.

Карту відділень, куди можна здати монети з 1 до 15 жовтня, ви знайдете за посиланням: https://cutt.ly/0EAMDeY

Діти в навчальних закладах не просто збирали монетки, а робили це творчо, весело та натхненно. Вони створювали мозаїчні картини з монет, творчо оформлювали скриньки для монет, ділилися в соціальних мережах креативними світлинами та відео.

"Ми дуже раді, що така велика кількість навчальних закладів підтримали нас. Окрім безпосередньо збору монет, у деяких школах проводили "Лекції благодійності", під час яких розповідали дітям про те, як важливо допомагати іншим та як допомагати, об’єднуючись", – зазначив Голова Національного банку Кирило Шевченко.

Підсумки акції будуть оголошені в період із 7 до 16 жовтня.

Також упродовж жовтня навчальні заклади, що приєдналися до акції, отримають від нас дипломи про участь.

Джерело: Національний банк України https://bit.ly/2YdiepI

Ви тут:Головна Благодійну акцію «Монетки дітям» продовжено до 15 жовтня 2021 року