Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У м. Новограді-Волинському проводитимуть прийом громадян з питань реєстрації сільгосптехніки

242445063 2696669750628268 2318645850807514483 n

Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що від 20 вересня в м.Новоград-Волинському розпочато роботу з прийому юридичних та фізичних осіб з питань реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку сільськогосподарської техніки, видачі номерних знаків та відповідних реєстраційних документів.

Консультації та інші заходи, пов'язані з реєстрацією та веденням обліку сільськогосподарської техніки здійснюються спеціалістом відділу реєстрації сільськогосподарської техніки в приміщенні Новоград-Волинського управління ГУ ДПСС в Житомирській області (м.Новоград-Волинський, вул. Івана Франка,48).

Відтепер мешканці Новоград-Волинського району, Ємільчинської, Баранівської та Пулинської громад матимуть змогу зареєструвати (перереєструвати) або ж зняти з обліку техніку за вказаною вище адресою.

Графік роботи: прийом громадян - понеділок, пятниця 8.00-17.00;

У вівторок, середу та четвер - робота з документами та огляд техніки.

Джерело: https://bit.ly/3zJMEge

Ви тут:Головна У м. Новограді-Волинському проводитимуть прийом громадян з питань реєстрації сільгосптехніки