Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

21 вересня - День міста Баранівки

Баранівка
Шановні жителі Баранівської міської територіальної громади! Від імені депутатів Новоград-Волинської районної ради та себе особисто прийміть щирі вітання з нагоди Дня міста, 465-ї річниці від першої згадки про Баранівку!
Баранівка - місто, зі своїми традиціями, звичаями, побутом та культурою, а також з талановитими, щирими, добрими й працелюбними жителями. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам та натхненній праці Баранівка постійно оновлюється, розвивається, стає ще комфортнішою для проживання.
У День народження міста бажаю усім вам невичерпної енергії, міцного здоров’я, творчого натхнення, життєвих гараздів, здійснення всіх заповітних мрій і сподівань! Нехай у місті завжди панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток. Добробуту вам та процвітання!
З повагою та найкращими побажаннями, голова Новоград-Волинської районної ради Артур ЗАГРИВИЙ
Ви тут:Головна 21 вересня - День міста Баранівки