Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

До 1 жовтня триває прийом документів на отримання дотації за бджолосім’ї

240996635 164840675786966 1375811767044180682 n

Хто має право на отримання дотації?

фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей

Куди подавати документи?

документи подають за місцезнаходженням пасіки до виконавчого органу відповідної сільської, селищної, міської ради (органи місцевого самоврядування)

Коли закінчується термін подання документів?

до 1 жовтня поточного року

Які документи необхідно подати?

Порядок, алгоритм дій та перелік необхідних документів можна переглянути за посиланням https://minagro.gov.ua/ua/pidtrimka/tvarinnictvo.

З питань щодо порядку отримання дотації за бджолосім’ї можна звертайтесь до контактної особи, відповідальної за даний напрям державної підтримки, - Борейко Оксани Олександрівни (тел. (044) 363‑08‑34).

Джерело: Міністерство аграрної політики та продовольства України https://www.facebook.com/mapfu2021/posts/164841595786874

Ви тут:Головна До 1 жовтня триває прийом документів на отримання дотації за бджолосім’ї