Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

З Днем воєнної розвідки привітали 54-й окремий розвідувальний батальйон ім. Михайла Тиші

241543867 425756812300698 7038552349857831294 n

У День воєнної розвідки, 7 вересня, у 31-му гарнізонному Будинку офіцерів голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий привітав з професійним святом особовий склад 54-го окремого розвідувального батальйону ім. Михайла Тиші.

«Ваша діяльність – особлива: бути всюди, бачити і чути все, але залишатися непоміченими. Від початку російської агресії ви одними з перших стали на захист держави, без страху діяли в тилу ворога, вчасно зривали наміри окупантів та успішно руйнували їх загарбницькі плани. Щиро вдячний кожному з вас за особистий внесок у захист нашої держави, відданість Військовій присязі та традиціям військової розвідки України. Схиляю голову перед героями-розвідниками, які поклали своє життя за мир та свободу нашої держави. Вічна їм пам’ять і шана! Зичу всім, хто боронить нашу країну на передовій і в тилу, міцного здоров’я, незламності духу, родинного добробуту, нових успіхів та перемог. Мирного неба над Україною!» - зазначив Артур Загривий.

Також з нагоди професійного свята до розвідників з вітальними словами звернулися військове командування, голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, секретар міської ради Оксана Гвозденко та заступник міського голови Віталій Якубов, волонтери та підприємці-благодійники.

Присутні вшанували пам’ять полеглих військових розвідників хвилиною мовчання. 

Цього дня військові-розвідники отримали нагороди та цінні подарунки від Міністерства оборони України, Оперативного командування «Північ» та військової частини.

Нагадаємо, що  Указом Президента України № 419/2021 від 23 серпня 2021 року, зважаючи на зразкове виконання покладених завдань, високі показники у бойовій підготовці та з нагоди 30-ї річниці незалежності України, 54-у окремому розвідувальному батальйону присвоєно почесне найменування «імені Михайла Тиші» (детальніше: https://bit.ly/3yQY3u7). 

Ви тут:Головна З Днем воєнної розвідки привітали 54-й окремий розвідувальний батальйон ім. Михайла Тиші