Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Із 1 до 30 вересня бери участь у благодійній акції для допомоги онкохворим дітям

banner 1280x720 Monetky ditiam site 2021-08-31

1 вересня стартувала благодійна акція «Монетки дітям», ініційована Національним банком України та фондом «Таблеточки».

Монети номіналом 25 копійок вийшли з обігу майже рік тому, але у багатьох з нас вони й досі лежать у скарбничках без діла. Кожна така монета – це крок назустріч здоровому дитинству для сотень онкохворих дітей.

Щодня три сім’ї в Україні дізнаються, що у їхньої дитини рак і залишаються віч-на-віч з хворобою. Подолати дитячий рак можна лише разом, підставивши плече допомоги таким родинам.

Як взяти участь в акції?

Зібрати монети номіналом 25 копійок та в період із 1 до 30 вересня 2021 року віднести їх до найближчого відділення банку-партнера. Банк перерахує ці кошти на рахунок фонду «Таблеточки».

Банки-партнери: Ощадбанк, Райффайзен Банк, ПУМБ, OTP Bank, Україна, ПАО «МТБ БАНК» та Індустріалбанк. Карта, де зазначені адреси всіх відділень банків-партнерів, є на сайті Монетки дітям 2021 за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/coins-for-children/

Здавайте монетки та розповідайте про ваші досягнення у соцмережах.

Додавайте хештег #монеткидітям і відмічайте Національний банк України та Таблеточки.

Нехай ще більше людей дізнаються про акцію та долучаються до неї!

Більш детальніше про цю ініціативу читай за посиланням: https://bit.ly/3DTPSBc.

Джерело: Національний банк України https://bit.ly/3tfJUFU

Ви тут:Головна Із 1 до 30 вересня бери участь у благодійній акції для допомоги онкохворим дітям