Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

22 вересня – День партизанської слави

5f69d4aec8d6e414277269

Щороку 22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановуємо подвиг партизанів та підпільників у період Другої світової війни, на роки якої випали найважчі та найжорстокіші випробування на долю нашого народу. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. 

 У цей день ми з великою вдячністю говоримо про їх мужність, стійкість та самовідданість. Сила духу, патріотизм цих людей передається до їх нащадків, які сьогодні продовжують героїчну справу своїх предків на Сході країни. 

Безмежнa вдячнiсть вaм, доpогi ветеpaни, учасники партизанського та підпільного руху, зa здобуту доpогою цiною пеpемогу, зa тяжку пpaцю в повоєннi pоки.

Низький уклiн вaм! Бажаю вам доброго здоров’я, активного довголіття і бадьорості духу, уваги і турботи з боку рідних і близьких!

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 22 вересня – День партизанської слави