Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Дистанційний онлайн-курс для осіб з інвалідністю

цз

1 вересня стартує соціальна програма «Дистанційний онлайн-курс для осіб з інвалідністю. Копірайтинг – професія для успішного майбутнього», що реалізується за підтримки Фонду соціального захисту інвалідів та Міністерства соціальної політики України.

Програма створена Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» для навчання осіб з інвалідністю та/або членів сімей, у складі яких є особа з інвалідністю, котра потребує постійного догляду, – одній із найпопулярніших перспективній онлайн професій – копірайтера (контент-менеджера).

Це сучасна затребувана на ринку праці професія, яка допоможе учасникам програми творчо реалізуватися і знайти роботу та гідно забезпечувати себе та членів своєї родини.

Долучитися до програми можуть: люди з інвалідністю та/або члени сімей, у складі яких є особа з інвалідністю, що потребує постійного догляду.

• Участь у програмі є безкоштовною.

• Дата початку курсу: 1 вересня 2021 року.

• Тривалість курсу: 4 місяці (по 2 уроки на тиждень).

• Кількість навчальних годин: 135 годин.

Програмою курсу передбачено виконання домашніх завдань, спрямованих на закріплення отриманих знань. Домашні роботи перевірятимуть куратори програми.

Загальна кількість учасників: 40 осіб, які будуть розділені на 2 підгрупи (по 20 осіб відповідно).

Для навчання необхідно: комп’ютер, ноутбук або планшет та доступ до мережі Інтернет.

Після завершення навчання учасники програми отримають сертифікат про проходження курсу.

Для участі в програмі необхідно направити електронний лист на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., вказавши тему листа: «Онлайн-курс. Копірайтинг», а в самому листі зазначити:

1. Ваше ПІБ (прізвище, ім’я, по батькові).

2. Ваш вік.

3. Ваш номер мобільного телефону.

4. Адресу вашої електронної пошти для зв’язку.

5. Ваш статус: людина з інвалідністю або член сім’ї, у складі якої є людина з інвалідністю, що потребує постійного догляду.

У разі виникнення запитань та/або труднощів з реєстрацією контактною особою з боку організації є Катерина, телефон: 050-810-32-45.

Джерело: Житомирська обласна служба зайнятості https://bit.ly/2V5zLPo

Ви тут:Головна Дистанційний онлайн-курс для осіб з інвалідністю