Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

11 вересня – День фізичної культури та спорту

unnamed 3

Щиро вітаю працівників фізичної культури, вчителів, тренерів, ветеранів галузі, спортсменів, шанувальників і уболівальників спорту з Днем фізичної культури та спорту!

Це свято об'єднує людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю.

Висловлюю всім вам щиру вдячність за наполегливість та відданість обраній справі. Бажаю міцного здоров’я,  спортивного довголіття, наснаги, підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог! 

В здоровому тілі здоровий дух, а спорт – це мистецтво бути здоровим, мистецтво, без якого не може бути сильних людей. Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, у справі популяризації та розвитку фізичної культури!

З повагою Артур Загривий, голова Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна 11 вересня – День фізичної культури та спорту