Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

«Марш Гідності», урочистості та святковий концерт: Новоград-Волинський відзначив День Незалежності України

перша
третя
голова

З нагоди 30-ї річниці незалежності України, 24 серпня у Новограді-Волинському відбувся «Марш Гідності». Участь у патріотичній ході взяв голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий та голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко. У вишиванках та з національними символами учасники заходу: керівництво району, міста, депутати районної та міської рад, трудові колективи, військові, правоохоронні органи, представники громадських організацій, громадські активісти, молодь, жителі та гості Новоград-Волинської міської територіальної громади, урочисто пройшли центральною вулицею міста – від пам’ятника Тараса Шевченка до пам’ятника Лесі Українки.

Надалі свято тривало на площі Лесі Українки, де відбувся святковий концерт «Моя Україна – єдина та вільна». Під час урочистої частини святкового заходу керівники громади та району привітали з державними святами всіх присутніх.

«Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням та прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава, як житимуть наші діти, онуки і правнуки. Я дякую усім захисникам держави, які відстоюють волю та територіальну цілісність України. Низько схиляю голову перед тими, хто віддав своє життя за незалежність. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Щиро вітаю вас із Днем народження України! Зичу вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, взаєморозуміння, родинного затишку та добробуту! Слава Україні!» - звернувся до новоград-волинців та гостей громади голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий.

За вагомі досягнення у професійній діяльності, особистий внесок у розвиток краю та з нагоди 30-ї річниці незалежності України міський голова Микола Боровець вручив жителям громади відзнаки Житомирської обласної ради, обласної державної адміністрації та міської ради.

Захід продовжився святковим концертом за участі творчих колективів та аматорів народного мистецтва територіальної громади.

Ви тут:Головна «Марш Гідності», урочистості та святковий концерт: Новоград-Волинський відзначив День Незалежності України