Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

День Незалежності у Новограді-Волинському розпочався з покладання квітів до пам’ятників її захисникам та видатним діячам українського державотворення

IMG-8017973a4b4cca88ae46fa9a16e1b975-V
239337618 375832210759760 9123037968478228191 n
Ще з часів Київської Русі українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Історичні умови складалися так, що на наших землях постійно панували інші народи. 24 серпня 1991 року український парламент ухвалив Акт проголошення незалежності, в якому затверджувалося створення самостійної Української держави.
Сьогодні Україна святкує 30-ту річницю проголошення незалежності, до якої вона йшла довгим шляхом. Відзначення Дня народження України у Новограді-Волинському розпочалося з покладання квітів до пам’ятників її захисникам та видатним діячам українського державотворення.
Керівники району та міської громади, депутати обласної, районної та міської рад, громадськість вшанували пам’ять усіх, хто відстоював волю і свободу України та поліг за її територіальну цілісність, поклавши живі квіти до пам'ятних знаків борцям за незалежність, загиблим, учасникам АТО/ООС та Революції Гідності.
Ви тут:Головна День Незалежності у Новограді-Волинському розпочався з покладання квітів до пам’ятників її захисникам та видатним діячам українського державотворення