Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У Баранівці та Рихальську відзначили національні свята Української державності

FB IMG 1629792342088
FB IMG 1629779907939
Голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий взяв участь у заходах з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України, які 23 серпня відбулися у місті Баранівська та у  селі Рихальське Чижівської сільської територіальної громади.
Зокрема, у Баранівці цього дня очільник району разом з міським головою Олександром Мігеєм та головою райдержадміністрації В'ячеславом Авраменко  відзначили мешканців громади за здобутки у різних галузях, внесок у розвиток Новоград-Волинського району та з нагоди великих свят Української державності. Всі охочі мали нагоду придбати на  виставці-продажу вироби майстрів народного мистецтва та оглянути  виставку-інсталяцію "Квітни, моя Україно". Для малечі працювали атракціони та аквагрим. Свято супроводжувалось концертною програмою дитячих та аматорських колективів.
У селі Рихальське відбувся  святковий концерт за участі переможців оглядів художньої самодіяльності закладів культури Чижівської територіальної громади. З святковими вітаннями до присутніх звернулися голова районної ради Артур Загривий, голова райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко та Чижівській сільський голова Аркадій Ратушнюк, який вручив грамоти та грошові винагороди переможцям  оглядів художньої самодіяльності.
"Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у кожен дім щастя і добро, здоров'я і радість, мир та любов. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння. Зі святом вас!" - зазначив Артур Загривий.
Аматори народної творчості громади дарували глядачам неповторні українські пісні, запальні танці та декламували патріотичні вірші.
Ви тут:Головна У Баранівці та Рихальську відзначили національні свята Української державності