Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Де і в які терміни можна обміняти монети, які вилучено з обігу?

FB IMG 1628957089991
Монети 1, 2 та 5 копійок не приймаються до оплати вже майже два роки. Але якщо у вашому гаманці залишилися такі монети – їх ще можна обміняти безкоштовно та без обмежень на банкноти та монети усіх номіналів, що перебувають в обігу, у сумах кратних 10 копійкам.
Скільки часу є на обмін?
Більше року – до 30 вересня 2022 року включно.
Де обмінювати монети? 
У Національному банку та уповноважених банках (Ощадбанк, ПриватБанк, Райффайзен банк, ПУМБ, Укрсиббанк). Їхні контакти за посиланням: https://cutt.ly/1QcD0zA  
Також звертаємо вашу увагу, що триває обмін і монет 25 копійок та всіх банкнот гривні старих зразків до 2003 року, вилучених з готівкового обігу. 
Обміняти їх можна:
- до 30 вересня 2021 року в будь-якому банку та НБУ;
- до 30 вересня 2023 року в НБУ та уповноважених банках.  Більше інформації про готівкові розрахунки читайте на сайті "Анатомія Гривні" за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/hryvnia/
Джерело: https://bit.ly/3AL0LCG
Ви тут:Головна Де і в які терміни можна обміняти монети, які вилучено з обігу?