Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Герої не вмирають: в останню дорогу провели загиблого в зоні ООС Олексія Кайдановича

з1

13 серпня у 31-му гарнізонному Будинку офіцерів міста Новограда-Волинського відбулося прощання з загиблим у зоні проведення ООС старшим солдатом 54-го окремого розвідувального батальйону Олексієм Кайдановичем.

«Дуже важко, коли ми втрачаємо когось з рідних чи близьких. Тим паче, коли це молода, повна сил, планів і мрій людина. Сьогодні ми прощаємося зі справжнім Героєм Новоград-Волинщини, Житомирщини, усієї України – Олексієм Кайдановичем. Це непоправна втрата для всіх нас, яку так просто не заліковує час. Не знайдеться таких слів, якими було б втішити те величезне горе, яке прийшло у родину. Вічна та світла пам’ять…» - висловив щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий.

Також зі словами скорботи та підтримки до родини загиблого захисника звернулися голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, заступник голови Житомирської ОДА Олександр Федько, голова Новоград-Волинської РДА В’ячеслав Авраменко, Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець, заступник начальника штабу з мобілізаційної роботи військової частини А3076 капітан Ігор Шапран, депутати обласної ради, військові побратими. Грамоту пошани дружині загиблого вручив начальник відділу морально-психологічного забезпечення оперативного командування «Північ» полковник Олег Гуменний.

Багато теплих, добрих слів прозвучало на адресу Олексія Кайдановича, який  загинув 10 серпня під час виконання бойового завдання у зоні проведення ООС біля контрольно-пропускного пункту «Мар’їнка» на Донеччині.

Пам'ять Олексія присутні вшанували хвилиною мовчання, настоятель Свято-Михайлівського собору отець Геннадій провів заупокійну службу та літургію.

Поховали Героя на батьківщині – у селі Федорівка Новоград-Волинського району.

Нехай буде вічний спокій його душі!

Довідково:

Кайданович Олексій Петрович народився 09 січня 1991 року у селі Федорівка Новоград-Волинського району. Закінчив Федорівську ЗОШ, отримав освіту водія. До 2014 року працював у ТОВ «Житомирська обласна енергопостачальна компанія» у місті Новограді-Волинському.

У складі 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького у серпні 2014 року виходив з Іловайського котла. Із 2017 року проходив службу в 54-му окремому розвідувальному батальйоні.

У загиблого захисника залишились батьки, дружина та двоє дітей.

Ви тут:Головна Герої не вмирають: в останню дорогу провели загиблого в зоні ООС Олексія Кайдановича