Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

«Орденом матері бійця АТО» нагороджено матерів загиблих учасників АТО/ООС Житомирської області

234561727 437947960674784 5152133269094330865 n
231991004 133012068990196 5218785823953208297 n

Є у світі одне слово, перед яким усі народи низько схиляють голови, це слово – МАТИ. Сотні матерів звичайних українських хлопців сьогодні об'єднані спільною бідою і гордістю за своїх синів.

12 серпня у КП «Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» відбулися урочистості з нагоди вручення відзнак «Орден матері бійця АТО» 109 матерям загиблих учасників АТО/ООС Житомирської області, чиї сини та дочки загинули захищаючи незалежність та суверенітет України.

Участь у заході взяв голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, який разом із головою Житомирської обласної ради Володимиром Федоренко, заступником голови Житомирської обласної державної адміністрації Юрієм Оханським, а також заступником Міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції Олексієм Ілляшенко, народними депутатами України Анатолієм Остапенко та Тетяною Цибою вручили нагороди матерям загиблих Героїв.

«Дорогі матері наших захисників! Ви виховали справжніх патріотів, Героїв, які гідні поваги, пошани і вічної пам’яті земляків. Кожна з Вас – сильна духом жінка, яка, поклавши своє життя на виховання дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та батьківським благословенням. Ваші сини та доньки – приклад для підростаючого покоління. Вони назавжди залишаться у нашій пам’яті, а їх подвиг буде навічно закарбований  в історії України» - зазначив Артур Загривий.

На жаль, війна продовжує забирати найкращих… Під час заходу вшанували пам’ять старшого солдата 54-го окремого розвідувального батальйону, жителя с. Федорівка Новоград-Волинського району – Олексія Кайдановича, який загинув 10 серпня 2021 року у зоні проведення ООС.

Присутні висловили щирі слова подяки та співчуття родинам Героїв, засвідчили свою підтримку у вирішенні проблем матерів, чиї діти загинули, захищаючи Україну.

Довідково:

Відзнака «Орден матері бійця АТО» - унікальна нагорода, яка започаткована Всеукраїнською громадською організацією «Країна» та виготовлена завдяки спільним зусиллям  бійців АТО, волонтерів, ювелірів, дизайнерів і виробників.

Фото Житомирської обласної ради

Ви тут:Головна «Орденом матері бійця АТО» нагороджено матерів загиблих учасників АТО/ООС Житомирської області