Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У зоні ООС загинув житель с. Федорівка Новоград-Волинського району – Кайданович Олексій Петрович

QM9pBxezvYMHLhQnf1d1

 

Голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, депутатський корпус та працівники виконавчого апарату районної ради висловлюють співчуття та слова підтримки у цю нелегку хвилину рідним, близьким та друзям загиблого Героя. Поділяємо почуття скорботи родини Олексія та усіх, хто втратив рідних і близьких за час війни на Сході України. Уся Новоград-Волинщина з Вами. Вічна і світла пам'ять...

«Шановні жителі Брониківської сільської ради! Сьогодні нашу громаду сколихнула страшна звістка. 10.08.2021 року у зоні ООС загинув наш земляк, житель с. Федорівка – Кайданович Олексій Петрович! Олексій Петрович народився у с. Федорівка 09.01.1991 року. Закінчив Федорівську ЗОШ, отримав освіту водія, до 2014 року працював у ТОВ «Житомирська обласна енергопостачальна компанія» у м. Новограді-Волинському. Одружений, має доньку Вікторію та сина Нікіту. Також у Олексія залишились батьки: мама Ніна Леонідівна і батько Петро Броніславович. Односельці відгукуються про загиблого, як про дружелюбного, активного, веселого чоловіка, який любив життя, любив своїх рідних, близьких, любив свою Батьківщину.

Скільки б років не відійшло у вічність, але наша людська пам’ять буде берегти у своїх глибинах те, що змушує серце озиватися не лише радістю, а й здригнутися від невимовного болю співчуття до тих, чиє життя було коротким, обірваним чи осиротілим. Пам’ять про Олексія – це продовження його життя, адже він так неочікувано переступив поріг вічності, тепер його душа з небесної височини буде спостерігати за нами, а ми вічно пам’ятатимемо про його подвиг…

Брониківська сільська рада висловлює щирі співчуття родині Олексія. Душа Олексія жива, адже він став Небесним Янголом. Він житиме доти, доки ми будемо пам’ятати про нього... Слава Герою! Вічна йому Пам’ять!»  йдеться в повідомленні на офіційній Facebook-сторінці Брониківської територіальної громади.

Фото зі сторінки Маргарити Самойлової у Фейсбук

Ви тут:Головна У зоні ООС загинув житель с. Федорівка Новоград-Волинського району – Кайданович Олексій Петрович